KATRAN - FISHINGLINES

De Katran Fishinglines zijn gebasseerd op jaren lange ervaring in het ontwikkelen en het testen van de producten. Hierdoor voldoen de huidige vislijnen van Katran aan de moderne visserij en aan de wensen van de hedendaagse vissers. In deze tijd een Top merk wat niet mag ontbreken in uw tacklebox. Vissen met vertrouwen wordt versterkt met Katran.

Katran - Crypton Carp - 1000 meter

Voor de veel eisende visser is er nu de Crypton Carp & Feeder op spoelen van 1000 meter. De Crypton Carp is de vislijn van het hoogste niveau vanwege de breeksterkte en de diameter verhouding van de lijn. De innovatieve technologie die is toegepast betreffende de lichtreflectie van de lijn. Vanwege zijn twee kleuren (groen en brons/rood) maakt het bijna geheel transparante lijn onderwater. De lijn neemt de kleuren van het water en bodem aan, waardoor zelfs zeer voorzichtige vissen geen argwaan krijgen. Deze lijn is niet alleen ideaal voor het gebruik op de karper maar ook voor de Feeder/Match visserij of Roofvissen.
De eigenschappen zijn: Zeer hoge knoopsterkte en lage rek van 13-14%, De lijn is slijtvast, soepel, elastisch en remt niet af tijdens het gooien in de ringen van de hengel, De lijn is bedekt met een gepolijst oppervlak, dat de lijn langdurig beschermt tegen stof en vuil, Bij iedere 250 meter op de rol vindt men een markering wat weer handig is tijdens het opspoelen.


De Crypton Carp is te verkrijgen in drie varianten t.w.
0.286 mm - 12.78 Lb / 5.80 Kg - op rol van 1000 meter
​0.309 mm - 15.50 Lb / 7.03 Kg - op rol van 1000 meter
​0.331 mm - 17.50 Lb / 7.93 Kg - op rol van 1000 meter

Inhoud verpakking: 1 x 1 Rol - Katran - Crypton Carp - 1000 meter

Katran - Crypton Symbios - MainLine

Het geheim van het succes van Crypton Symbios ligt in de ultieme combinaties van zijn voordelen ten opzichte van concurrenten. D Symbios is de vislijn van het hoogste niveau, de verhouding tussen de breeksterkte en de diameter - is de beste in het Katran-assortiment van dit moment.
Eigenschappen zijn:  De lijn is ontworpen voor ultieme visomstandigheden, waarbij een lange werpcapaciteit, duurzaamheid en lijnweerstand belangrijke factoren zijn voor succes, De kleur van de CRYPTON Symbios-lijn bestaat uit afwisselende secties van 50 cm NEON-kleur en secties van 50 cm met een kleur die overeenkomt met de kleur van de bodem. De lijn is bedekt met een gepolijst oppervlak, dat het beschermt tegen stof en vuil, zodat het lang schoon en glad blijft,  Elke 250 meter vindt u speciale markeringen, die tot doel hebben u te ondersteunen om bijvoorbeeld precies 250 meter op uw spoel te spoelen. De lijn is te verkrijgen in diverse diameters, breek sterktes en rol capaciteiten